Bisazza Headquarters by Studio Carlo Dal Bianco (IT)

The Vicenza-based practice of architect and designer Carlo Dal Bianco has realised the lavish renovation of the Bisazza Headquarters located in the north-eastern Italian city of Alte near Vicenza. The entire project took nearly a decade to complete and the new mosaic-cladded premises draw inspiration from a spectrum of disciplines and historical movements including the architecture of Ancient Egypt, art by the Ukiyo-e master Hokusai or Neo-Classical works of Karl Friedrich Schinkel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: